De Westereender Keaplju

WIJMA SCHOORSTEEN EN HAARDEN OPENT NIEUWE WINKEL

WinkelWijmaWijma schoorsteen en haarden opent nieuwe winkel

Met veel plezier mogen wij u meedelen dat Wijma Schoorsteen en Haarden vanaf dinsdag 9 juni haar deuren zal openen in Zwaagwesteinde op de Zuiderstationstraat 19.

Na de overname van De Kachelspecialist ongeveer een 2,5 jaar geleden van WijmaTwijzel heeft de directie besloten om toch weer een winkelpand in de regio van De Walden te betrekken.
Uit reacties van onze mooie grote klanten kring in overigens heel friesland, kregen we steeds meer de vraag of er nog een winkel was. Voor bijvoorbeeld onderdelen of het herstellen van haarden, of de aanschaf van een nieuwe haard.
Door deze reactie is het idee ontstaan Wijma Schoorsteen en Haarden weer een gezicht te geven.

Onze diensten zijn uiteraard het schoorsteenvegen waar Wijma een zeer hoog niveau kan hanteren, door alleen maar gediplomeerde schoorsteenvegers aan het werk te hebben. Beide schoorsteenvegers zijn gecertificeerd en gediplomeerd door de ASPB, het orgaan van de schoorsteenvegersbond in Nederland.
Door de kennis en de ruime tijd voor aandacht van uw schoorsteen en de haard en een goed advies aan de klant, is dit een zeer succesvolle combinatie voor een betaalbare prijs.
In de maanden vanaf de opening tot zeg maar de bouwvak hebben we een leuke aanbieding en tevens krijgt u een leuke attentie van de schoorsteenveger als u in de maanden juni, juli, augustus uw schoorsteen laat vegen.

Ook hebben we onze diensten in de laatste 2,5 jaar uitgebreid met bv ongediertebestrijding ook daar hebben we een gediplomeerde werknemer voor in dienst met een KAD opleiding, dit kan gaan van bv wespenbestrijding maar ook houtworm, papiervisjes, muizen, ratten, of welk ongedierte er ook bij u aanwezig is. Voor advies kunt u altijd bij ons terecht en een zeer professionele oplossing.

Het reinigen van uw mechanische ventilatie is misschien wel onze onbekendste dienst maar wel een zeer welkome aanwinst voor uw woning en leefomgeving.
Door het reinigen van uw mechanische ventilatie verbetert uw leefomgeving met zeker 10%, door de jaren heen staan de klanten er simpelweg niet bij stil om dit eens te laten reinigen, dit kan eenmalig maar ook hier kunnen we u een abonnement aanbieden, in het kort nog even uw voordelen:

  • Minder gezondheidsproblemen
  • Minder energiekosten
  • Beter luchtklimaat
  • Minder geluidsoverlast
  • Minder stof in huis
  • Behoud woning

De nieuwe showroom die Wijma schoorsteen en haarden gaat openen heeft een totale oppervlakte van 240m2.
Alle topmerken uit de kachelwereld zullen daar vertegenwoordigd zijn. Enkele namen zijn: Contura, Altech, Attika, Morso, Wanders, Faber, Dru, Jacobus nou teveel om op te noemen.
Op dit moment zullen er een 40/50 kachels staan die voor zeer scherpe prijzen in de maanden juni, juli en augustus zullen worden verkocht..
We zullen maar zeggen een echte stunt openingsaanbieding, u zult op dit moment in Friesland nergens goedkoper uw haard kunnen vinden!!!
Ook hebben we een aantal leuke occasions staan!!!

Verder kunt u ook al uw pijpmateriaal en/of bv kleine onderdelen voor uw houtkachel of gaskachel verkrijgen in de prachtig sfeervolle showroom.

Wij hopen natuurlijk dat u vanaf 9 juni eens een kijkje in de showroom gaat nemen voor een leuke deal of een goed advies.
De koffie staat klaar.