De Westereender Keaplju

Dijk Optiek

Oogmode en oogzorg

In het winkelcentrum van De Westereen vindt u Dijk Optiek. Sinds begin jaren 60 een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij onderscheiden ons door het ruime assortiment brillen en contactlenzen én de deskundige oogzorg die wij bieden. Zo zijn we naast opticien en contactlensspecialist ook optometrist (HBO opgeleid).

Brilmonturen
De collecties zijn altijd nieuw en verfrissend. Bij de samenstelling ervan letten wij sterk op uitstraling, kwaliteit en pasvorm. U heeft de keus uit een ruim en gevarieerd assortiment monturen in alle prijsklassen.

Deskundige oogzorg
Bij het aanpassen van uw bril of contactlenzen worden de metingen zorgvuldig bepaald. In gezamenlijk overleg kiest u voor de oplossing die het best bij u past. Als optometrist kunnen we naast het bepalen van de juiste sterkte ook de gezondheid van het oog bekijken en indien nodig doorverwijzen naar de huis- of oogarts. Zo bent u verzekerd van een goede oogzorg.

Contactlenzen
We bieden een compleet assortiment contactlenzen met bijpassende oogzorg. Het kiezen van het juiste lenstype, ons advies en begeleiding maakt contactlenzen dragen veilig en comfortabel.

Bekijk bedrijven binnen de zelfde regio:

Bekijk andere soortgelijke bedrijven: