De Westereender Keaplju

Westereender Keaplju bonnen verkrijgbaar bij Primera

Al tientallen jaren kunnen mensen bij de winkeliers van De Westereender Keaplju betalen met speciale waardebonnen. Deze ‘Westereender Keaplju-bonnen’ worden regelmatig beschikbaar gesteld als prijzen bij loterijen en activiteiten.

Te koop bij Primera
De Westereender Keaplju is een samenwerking gestart met Primera Jousma in De Westereen. Hier kan men voortaan terecht voor cadeaubonnen van € 7,50 en € 20,-. Deze bonnen zijn vrij te besteden bij alle winkels die lid zijn van De Westereender Keaplju. Op deze website kunt u een overzicht vinden van alle leden.

Twee vliegen in één klap
De waardebonnen zijn ideaal om te geven als cadeau voor een verjaardag of een ander heugelijk feit. “Het voordeel van deze bonnen is dat ze vlak bij huis te koop zijn en ze zijn onbeperkt geldig. Bovendien steun je op deze manier de middenstand. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap”, aldus voorzitter Henk de Roos van de Westereender Keaplju. Verenigingen en organisaties die grotere aantallen nodig hebben, kunnen hier voor nog steeds contact opnemen met het bestuur van de Westereender Keaplju.